Lisätietoja

Ruokailut ja ravintolapalvelut

Lounas noutopöydästä

Pohjantähtiareenan yläkerrassa palvelevasta Kerhoravintolan noutopöydästä löydät maistuvan lounaan klo 14:00-16:00. Lounas maksetaan ruokailun yhteydessä ravintolan kassalle. Hinta 10€/hlö.

Lounaalla on tarjolla broileria tomaatti-smetanakastikkeessa riisiä ja yrttiperunoita, salaattibuffet. Juomaksi maito, vesi ja kotikalja. Lounaalla on huomioitu gluteeniton ja laktoositon ruokavalio. Mikäli on jotain erityisiä allergioita, lisääthän niistä tiedon alla olevalle lomakkeelle.  (www.hpk.fi/ravintola)

Tortilla-buffet

Tortilla-buffet on tarjolla Kerhoravintolassa lounaan tavoin klo 20:00-22:00. Buffetin hinta 12€/hlö. Buffet maksetaan ruokailun yhteydessä ravintolan kassalle.

Pyydämme joukkueita ilmoittamaan kootusti ennakkoon alla olevalla lomakkeella ruokailuihin osallistuvien henkilöiden määrä (arvio), jotta ravintola osaa varautua riittävästi.

Kerhoravintola

Ravintola on auki klo 14:00 - 23:30. Ravintolasta saa lounaan ja Tortilla-buffetin lisäksi tavanomaiset kahvilapalvelut. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Ilmoita ruokailuihin osallistuvien määrä 1.12.2021 mennessä:

Palkintojen jako ja jälkipelit

Palkintojen jako (myös ikämiesten ja naisten ottelut) suoritetaan kaikkien pelien päätyttyä kerhoravintolassa noin klo 21:30. Palkitsemisten päätyttyä jälkipelit jatkuvat sekä kerhoravintolassa että Klubilla klo 23:30 saakka. Anniskelu päättyy klo 23:00.

Majoitus

Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna tarjoaa pelaajille majoitusta turnaushinnoin:

Standard yhden hengen huone, 95 euroa / huone / yö
Standard kahden hengen huone, 115  euroa / huone / yö
Standard kolmen hengen huone, 135 euroa / huone / yö 


Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen ja alv:n.
Huoneet ovat käytössä tulopäivänä klo 15.00 jälkeen ja ne tulee luovuttaa lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.


Varauskäytäntö on,  että osallistujat varaavat yhteisesti sovitulla koodilla huoneensa itse ja huolehtivat myös majoituskustannuksistaan. Tarjouskoodin saat sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä tai pyytämällä sen sähköpostitse osoitteesta uglyduckshockey@gmail.com


Tarjoushinta on voimassa hotellin vapaan saatavuuden puitteissa ja tarjoushinta on voimassa  14.12.2021 saakka, jonka jälkeen huoneita voi varata hotellin päivän parhaan hinnan mukaisesti.

www.sokoshotels.fi/fi/hameenlinna/sokos-hotel-vaakuna