Harrastajan polku

Lätkää läpi elämän

Lapset, nuoret ja aikuiset harrastavat jääkiekkoa hyvässä seurassa myös ilman kilpailullisia tavoitteita osana monipuolista liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa.

Leijona-kiekkokoulu

Leijona-kiekkokoulumme on tarkoitettu pääsääntöisesti 4-6 vuotiaille, alle kouluikäisille lapsille. Kiekkokoulu tarjoaa liikkumisen riemua ja pelin oppimisen iloa erilaisten harjoitteiden, leikkien ja kisojen avulla.

Kiekkokoulussa pääset jäälle kerran viikossa luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana.

Tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua, kiekon- ja mailankäsittelyä, pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä. ja taitotasoa vastaaviksi.

Kiekkokoulun pakolliset varusteet ovat

  • Ristikollinen kypärä
  • Kaulasuoja
  • Luistimet
  • Maila
  • Paksut talvikäsineet (suosittelemme jääkiekkohanskoja)

Lisäksi suosittelemme polvisuojia, jotta kaatumiset eivät häiritse lapsen keskittymistä harjoituksiin.

Kiekkokouluun tarvitset Jääkiekkoliiton Seurapassin (lisenssin). Passin hinta on 1€ (2019) ja vakuutuksen kanssa 2€ (2019).

Seurapassin yhteydessä oleva vakuutus ei ole pakollinen, mutta suosittelemme sen hankkimista.

Siirry kiekkokoulun sivulle:

www.uglyduckshockey.fi/juniorit/leijona-kiekkokoulu

Easy Hockey

Easy Hockey eli kevyempi jääkiekon harrastus, osa monipuolista liikkumista, toisena tai vaikkapa kolmantena lajina. 

Easy Hockey on seuraava askel kiekkokoulustamme ulos kasvaneille tai lajin pariin ensimmäistä kertaa mukaan tuleville harrastajille. Toiminnan tarkoituksena on tarjota rento, helppo ja edullinen tapa harrastaa jääkiekkoa hauskassa ja valvotussa ympäristössä.

Easy Hockey G-F ikäluokka

Easy Hockey G-F -ryhmä on tarkoitettu 7-9 vuotiaille tytöille ja pojille. Harjoittelu tapahtuu kerran viikossa pääsyn jäälle harjoittelemaan jääkiekon perustaitoja ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana.

Siirry ryhmän sivulle: 

www.uglyduckshockey.fi/juniorit/easy-hockey/easy-hockey-g-f

Easy Hockey D-C ikäluokka

Easy Hockey D-C -ryhmän kartoitus on käynnissä ja se toteutetaan, mikäli kiinnostuneita ilmoittautuu mukaan riittävästi.

Ryhmä on tarkoitettu yläkoululaisille 13-15 vuotiaille pelaajille.

Kerran viikossa toteutetut harjoitukset ovat ohjattuja "pelijäitä", jossa pelataan kiekkoa koulupäivän päälle harrastesäännöillä hauskassa ja valvotussa ympäristössä.

Siirry ryhmän sivulle:

www.uglyduckshockey.fi/juniorit/easy-hockey/easy-hockey-d-c

Aikuisten kuntokiekko

Satunnaiskävijöillä (kuntokiekkoilijoilla) on mahdollisuus osallistua vuoroille kertamaksulla aina, kun vuoroilla on tilaa. Kuntokiekkoilijoita on sekä sarjajoukkueiden että ikämiesryhmän vuoroilla.

Siirry ryhmän sivulle:

www.uglyduckshockey.fi/aikuiset/kuntokiekko

Aikuisten harrastekiekko

Aikuisten harrastejoukkueet harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa. Harjoituksissa pelataan harrastesäännöillä ja tietenkin hyvässä hengessä. Joukkueita on kolme ja harjoittelu laskutetaan kausimaksuna. Joukkueet osallistuvat myös Hämeenlinnan harrastesarjaan (HHL).

Siirry ryhmän sivulle:

www.uglyduckshockey.fi/aikuiset/harrastekiekko

Ikämieskiekko 40+

Seuran Seniorit, yli 40 vuotiaat miehet harjoittelevat kerran viikossa. Harjoittelu tapahtuu ikätason mukaisesti harrastesäännöillä pelaten rennolla otteella.

Siirry ryhmän sivulle:

www.uglyduckshockey.fi/aikuiset/seniorit-40

Toinen polku

Mikäli kiekkokärpänen puraisee ja kaipaat tavoitteellisempaa harjoittelua tai sarjatoimintaan osallistuminen ei ole enää mahdollista tai olet kiinnostunut naisten harrastekiekosta, ota rohkeasti yhteyttä. Pyrimme yhteistyökumppaniemme kautta löytämään sinulle parhaan mahdollisuuden jatkaa lajin parissa.