Lätkä kuuluu kaikille

Ugly Ducks Hockey ry on Hämeenlinnassa 2018 perustettu harrastekiekkoseura. Mielestämme harrastus tulee olla kaikkien tavoitettavissa, oli kyseessä sitten juuri luistelemaan oppinut lapsi tai vuosikymmenien tauon harjoittelusta pitänyt aikuinen.

Seuran ei tarvitse olla iso, tehdäkseen jotain suurta.

Tavoitteemme on maksuton jääkiekon harrastaminen seuramme alle kouluikäisille lapsille. Harjoittelu voi olla pelaajille siis täysin ilmaista jopa kolmen ensimmäisen vuoden ajan!

Miten? 

Yhteisellä tuella. Mikään ei ole ilmaista, mutta voi olla aloitteleville harrastajillemme maksutonta. Kannustammekin sinua yksityishenkilönä, yrityksenä, yhdistyksenä tai yhteisönä mukaan tekemään tästä kanssamme totta.

Hyvän tekeminen on helppoa. Valitset mieleisesi summan, jolla haluat tukea aloittelevien lasten jääkiekkoharrastusta, täytät lomakkeen ja saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun valitsemallesi summalle.

Kaikkien tukijoiden nimet julkaistaan seuramme sivulla www.uglyduckshockey.fi. Voit halutessasi tukea toimintaa myös ilman nimen julkaisua.

Lisätietoja Lätkä kuuluu kaikille -toiminnastamme saat halutessasi seuran puheenjohtajalta tai toiminnanjohtajalta.

Pääset mukaan tukijaksi täyttämällä alla olevan lomakkeen.

* Kiekkokoulumme kustannukset ovat seurallemme kaudella 2019-2020 noin 3900€. Mikäli emme heti yllä täyteen maksuttomuuteen, käytetään saatu tuki harrastajien kausimaksujen alentamiseen, kunnes olemme tavoitteessamme.

Rahankeräyslupaa koskevat tiedot

Luvan saaja: Ugly Ducks Hockey ry

Luvan myöntäjä: Hämeen poliisilaitos

Numero ja myöntämisajankohta: RA/2019/583, 06.07.2019

Keräyksen toimeenpanoaika: 8.7.2019 - 15.6.2020

Keräyksen toimeenpanoalue: Kanta-Häme, Hämeenlinna, Hattula

Käyttötarkoitus: Alle kouluikäisten lasten kiekkokoulun kustannukset

Aika varojen käytölle: Kausien 2019-2020 ja 2020-2021 kiekkokoulut

Käytännön toimeenpanija: Ugly Ducks Hockey ry pj, Janne Silvonen