Juniorit

Hetkinen! Kävipä muuten yllätysvieras kiekkokoulussamme Joulun alla. Eipä olisi uskonut, että noinkin vikkeläjalkainen kaveri iästä huolimatta...
Hetkinen! Kävipä muuten yllätysvieras kiekkokoulussamme Joulun alla. Eipä olisi uskonut, että noinkin vikkeläjalkainen kaveri iästä huolimatta...

Nyt pyörähtää käyntiin Kiekkokoulumme kevätkausi!

Äläpä suotta mieti pääseekö vielä mukaamme. Tähän iloiseen joukkoon otetaan uusia harrastajia vaikka viimeisellä kerralla maaliskuussa! Nyt on hyvä aika ilmoittautua. Käy tutustumassa tarkemmin Leijona-kiekkokoulu -valikosta ja ilmoittaudu mukaan! 

Tämä harrastus ei ole hinnalla pilattu, sillä haluamme tuoda sen kaikkien saataville. Kevätkauden harjoittelu 12krt on vain 50€, siis noin 4€/kerta. Mikäli perheestä liittyy mukaan useampi lapsi, harjoittelevat sisarukset vieläpä veloituksetta. Reilua, eikö totta?

Ugly Ducks Juniors

Seuramme juniorit kulkevat nimellä Ugly Ducks Juniors.

Kilpailu- tai sarjatoimintaa meillä ei ole, sillä haluamme tuoda jääkiekon myös hyvänä harrastuksena kaikkien saataville.

Aloitimme lasten ja nuorten harrastustoiminnan kaudella 2018-2019 Leijona-kiekkokoulun merkeissä. Tällä hetkellä seurassamme harjoittelee jo reilu 60 lasta ja mukaan otetaan edelleen kaikki innostuneet taitotasoon katsomatta.

Kiekkokoulumme on lähtökohtaisesti suunnattu 2009-2014 syntyneille tytöille ja pojille, mutta keskustelemme aina avoimesti ja tapauskohtaisesti, miten tarjontamme voisi vastata myös muiden harrastajien tarpeisiin.

Tulemme panostamaan merkittävästi lasten ja nuorten harrastustoiminnan kehittämiseen tuleville kausille, joten ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla tai lapsella olisi halu liittyä mukaan.

Ja tytöt! Tähän totuttuun vielä niinkin poikavaltaiseen lajiin pääsee nyt mukaan helpommin kuin luulettekaan. Varaa, luistimet, ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja maila mukaan sekä tarvittaessa kaveri ja tule rohkeasti kokeilemaan kiekkoa muiden tyttökiekkoilijoidemme seurassa. Voi olla, että viihdyt ;)

Juniorikalenteri