Yhteisö on rikkaus

17.3.2020

Koronavirusepidemian vaikutukset ovat mittavia. Viime päivien aikana olemme saaneet kuulla niin yritysten, yhteisöjen kuin yksittäisten ihmistenkin ahdingosta. Näissä poikkeuksellisissa oloissa tarvitsemme toisiamme, jokaisen tuki on nyt tärkeää.

Ugly Ducks Hockey ry on nuorena seurana, kahden vuoden aikana, kasvanut jo yli 300 harrastajan yhteisöksi. Niin kuin lähes kaikki muukin harrastustoiminta, myös meidän tarjontamme on keskeytetty kaikilta osin ennalta estävien toimenpiteiden takia. Seuralla ei ole tuloja, mutta ei myöskään menoja. Taloutemme on tasapainossa, joten selviämme tästä kuivin jaloin, vahvempana jälleen seuraavaan kauteen.

Seuran keskeisiä arvoja ovat yhteisöllisyys ja tasapuolisuus. Erilaiset yksilöt muodostavat rikkaan yhteisön, jossa jokainen on tasavertainen.

Nyt olemmekin valmiita tarjoamaan apuamme tässä haastavassa tilanteessa niille, jotka sitä tarvitsevat. Meillä ei ole taloudellisia resursseja, mutta sitäkin rikkaampi yhteisö, joka pitää toisista huolta.


Olemme avanneet keskustelupalstan, jossa voit rohkeasti pyytää apua itsellesi tai lähimmäisellesi, oli kyse miten pienistä teoista tahansa. Voit myös tarjota yrityksesi lahjakortteja tai palveluita jäseniemme ostettavaksi, mikä voi auttaa sinua pahimman vaiheen yli.


Keskustelupalstalle pääsen suoraan tästä linkistä: www.uglyduckshockey.fi/keskustelupalsta

Voit kirjoittaa myös anonyymisti. Jokainen viesti tarkastetaan ennen julkaisua.