Ugly Ducks -Juniorikausi käyntiin

12.9.2019

Ugly Ducks Juniorit aloittivat kiekkokauden sunnuntaina 8.9.2019 Jääliikuntakeskus Hakiolla. Hallin oville ehti muodostumaan jopa jonoa, kun paikalle tulleita harrastajia ohjattiin oikeisiin koppeihin. Samanaikaisesti käynnistyivät sekä alle kouluikäisille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu (LKK) että kouluikään ehtineille 7-9 -vuotiaille ns. Easy Hockey (EH).

Mukaan on tällä kaudella ilmoittautunut jo tasan 100 harrastajaa, joista 47 alle kouluikäistä lasta kiekkokoulussa ja loput Easy Hockeyssa.

Sadan juniorin hallitseminen ja laadukkaan toiminnan järjestäminen vaatii ponnisteluita myös sekä valmentaja- että ohjaajapoolilta. Onneksi mukaan on saatu useampi sitoutunut vapaaehtoinen toimintaa pyörittämään.

Juniorit harjoittelevat samanaikaisesti vierekkäisissä kaukaloissa sunnuntaisin klo 11:00 alkaen Jääliikuntakeskus Hakiolla. Aikataulu helpottaa erityisesti monilapsisten perheiden arkea, kun eri-ikäisten lasten kuljettaminen harrastuksiin on mahdollista yhdellä kertaa. Tämä on saanutkin mukaan useita monilapsisia perheitä hyvän harrastuksen pariin.