Ugly Ducks Hockey ry ottaa koronapassin käyttöön 11.12.2021 alkaen

11.12.2021

Koronapassivaatimus 11.12.2021 alkaen kaikille pelaajille, katsojille, toimihenkilöille, tuomareille ja toimitsijoille

Etelä-Suomen AVI päätti 9.12.2021 toiminnan harjoittamista koskevista rajoituksista Kanta-Hämeen alueelle aikavälille 11.12. – 31.12.2021.

Päätös löytyy verkkosivuilta www.avi.fi.

HML:n Liikuntahallit on ottanut 11.12.2021 käyttöön koronapassin omassa toiminnassaan, kuten uimahalleissa, yleisöluistelussa ja ryhmäliikunnassa. Jokainen tiloissa toimiva on vastuussa oman toiminnan järjestämisestä AVI:n määräyksen mukaisesti.

Tiedote löytyy Liikuntahallien verkkosivuilta www.liikuntahallit.fi.


Ugly Ducks Hockey ry:n hallitus on 10.12.2021 päättänyt ottaa käyttöön koronapassin, jotta harjoitus- ja pelitoimintaa voidaan jatkaa.

Tämä tarkoittaa sitä, että toiminnan (harjoitukset, ottelut) järjestäjänä seurassa tarkastetaan Koronapassi JOKAISEN TAPAHTUMAN YHTEYDESSÄ. Tarkistuksen suorittaa otteluissa järjestävä taho eli kotijoukkueen edustaja ja harjoituksissa joukkueen tai harjoitusryhmän vastuuhenkilö.

Koronapasseista ei saa tietosuojan vuoksi pitää mitään listaa. Tietojen kerääminen mihinkään tietoihin ylös on laitonta.

Koronapassivaatimus koskee se siis kaikkia tiloihin tulijoita: katsojat, pelaajat, toimihenkilöt, tuomarit, toimitsijat. 

Koronapassivaatimus ei koske ammattiurheilua (Naisten Liiga, Miesten Mestis, Miesten Suomi-sarja) eikä hallissa töissä olevia (kahvilatyöntekijä, hallihenkilökunta jne.), mutta koskee kaikkia muita sarjoja ja harjoituksia kiekkokoulusta-U22 ikäisiin ja kaikkia aikuisten sarjoja ja niiden harjoituksia.

Koronapassivaatimus ei koske alle 16v henkilöitä.