Leijona-kiekkokoulu kesätauolle

2.4.2019

Kun ensimmäistä Leijona-kiekkokouluamme luonnosteltiin kaudelle 2018-2019, tavoiteltiin noin 25-30 harrastajaa. Kysyntä oli kuitekin paljon ennakoitua suurempi ja tavoitemäärä ylitettiin kaksinkertaisesti. Kaikkiaan lähes 70 juniorin ryhmä harjoitteli kerran viikossa jääliikuntakeskus Hakiolla, kauden aikana yhteensä 30 kertaa.

Tämä oli seuran ensimmäinen kiekkokoulukausi ja harrastajamäärään peilaten matalan kynnyksen toiminnalle on alueellamme selvästi kysyntää. Harrastamisen ei tarvitse olla ajallisesti tai taloudellisesti liian kuormittavaa ja jääkiekko voi siis olla yksi osa lasten ja nuorten monipuolista liikkumista.

Kiitos kuluneesta kaudesta kuuluu kaikille vapaaehtoistoimijoillemme, valmentajille, huoltajille ja kiekkokoulun vastuuvalmentaja Kimmo Murtomäelle, mutta erityisesti kaikille innokkaille junioreillemme, jotka tekivät tästä meidän kiekkokoulun.

Nyt on aika pitää ansaittu tauko. Lomailla, levätä ja liikkua muiden harrastusten parissa. Syksyllä jälleen jatketaan uudella innolla ja tietenkin hyvässä seurassa.

Kauden 2019-2020 kiekkokoulumme vastuuvalmentajana tulee toimimaan Jussi Valkama tuttujen valmentajien ja ohjaajien ympäröimänä. Kimmo Murtomäki jatkaa seuran junioripäällikkönä , vastuullaan niin Leijona-kiekkokoulun kuin Easy Hockey -harrastustoiminnan ohjaaminen.

Tutustu toimintaamme Juniorit -sivulla: www.uglyduckshockey.fi/juniorit.

Kiekkokoulun junioreita muistettiin viimeisellä harjoituskerralla mitalilla ja diplomilla.