Kiekkokoulun ja Easy Hockey -ryhmien kauden aloitus viivästyy

11.9.2020

Hämeenlinnan kiekkoyhteisöäkin muistuttanut koronavirus siirtää Ugly Ducks Hockey:n junioritoiminnan käynnistämistä. Vaikka seurassa ei ole todettu tartuntoja eikä altistumisia, on juniorikauden aloitusta päätetty varotoimenpiteenä siirtää eteenpäin.

Harjoituskauden aloittaminen Leijona-kiekkokoululla ja Easy Hockey -ryhmillä tarkoittaa noin 150 henkilön liikkumista jäähallissa kahden tunnin aikaikkunassa. Sunnuntai tulee liian nopeasti vastaan tässä vielä hieman epätietoisessa tilanteessa. Haluamme osaltamme varmistaa kaikkien harrastajien, huoltajien sekä toimihenkilöiden turvallisuuden. Päätös oli tämän suhteen hyvin helppo ja yksimielinen.

Harjoitusten alkua joudutaan nyt odottamaan vielä ainakin viikon verran. Seuraava mahdollinen aloitus on  Su 20.9. Tilannetta seurataan ja arvioidaan viikko kerrallaan. 

Tämä on harmi erityisesti lapsille, jotka jäille pääsyä ovat jo kovasti odottaneet. Kaikki on kuitenkin valmiina, joten tilanne kun sallii, niin kausi saadaan nopeasti käyntiin.

Tilanteella on vaikutuksia myös aikuisten harjoitteluun, jossa ikämiesryhmän ja miesten harrasteen yhteisvuoro perjantailta perutaan. Pääasiassa eri halleissa harjoittelevia ryhmiä ei tarkoituksellisesti haluta viedä yhteen riskien minimoimiseksi.

Muut aikuisten vuorot jatkuvat normaalisti vallitseva ohjeistus huomioiden.


Janne Silvonen

Puheenjohtaja, Ugly Ducks Hockey ry