Ilman vapaaehtoisia ei ole seuraa

16.11.2019

Vapaaehtoistyöllä on koko toimintamme mahdollistava merkitys. Kaikkiaan työtä tekee 34 ohjaajaa, huoltajaa tai muuta seuran toimihenkilöä. Tämän lisäksi useat toimivat joukkueiden sujuvan arjen pyörittämiseksi ilman sen erityisempää nimettyä roolia.

Vaikka vapaaehtoisia toimijoita on päivä päivältä haastavampi löytää mukaan toimintaan, on sillä työllä kuitenkin keskeinen merkitys erityisesti harrastamisen kustannuksiin. Ja niihin ensisijaisesti pyrimme vaikuttamaankin.

Kansainvälistä vapaaehtoisten päivää vietetään 5.12.2019. Suomen Olympiakomitea ja OP ovat käynnistäneet Seurasydän -kampanjan, jonka tarkoituksena on kiittää vapaaehtoistoimijoita arvokkaasta työstä.

Ugly Ducks Hockey ry osoittaa kiitokset tämän kampanjan myötä junioritoiminnassa mukana olevalle ohjaajallemme Mia Häggmanille:

"Olet ansainnut erityiset kiitokset seuramme lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoiminnan mahdollistamisesta. Liikkujan tai urheilijan polun alkutaipaleella olevien tyttöjen ja poikien innostaminen mukaan yhteisöön, sitoutuminen taitojen ohjaamiseen ja energisyys ovat niitä voimavaroja, joista ansaitset tulla huomioiduksi. Vaikka kannat useampaa #Seurasydän´tä, sinulla riittää aikaa myös meille. Kiitos, että olet mukana."

Ugly Ducks Hockey ry:n puolesta,

Janne Silvonen