Harrastekiekkoa myös naisille

16.1.2020

Naisten harrastekiekkomahdollisuudet paranevat alueellamme merkittävästi. Muutaman aktiivisen toimijan ansiosta kasattu lähes 60 kiekkoilusta kiinnostuneen naisen ryhmä aloittaa harjoittelunsa osana seuraamme. Kiitos siis asiaa edistäneille ja kaikille teille kiinnostuksensa esittäneille.

Ugly Ducks Hockey ry on keväällä 2018 perustettu harrastekiekkoseura, jonka visio on ”Lätkää läpi elämän”. Jääkiekon harrastamisen tulee olla mahdollista meille kaikille, oli kyseessä sitten juuri luistelemaan oppinut lapsi tai vuosikymmenien tauon pitänyt aikuinen.

Seurassamme on tällä hetkellä noin 220 harrastajaa, joista puolet harjoittelevat alle kouluikäisille tarkoitetussa Leijona-kiekkokoulussa ja alakoulun ensimmäisille luokille tarkoitetussa Easy Hockey -ryhmässä. Toinen puoli on aikuisia, johon kuuluu kolme Hämeenlinnan harrastesarjaa pelaavaa joukkuetta, 40+ ikämiesryhmä ja joukko kuntokiekkoilijoita, eli satunnaisesti harjoituksissa kävijöitä. Naisten harrasteryhmä sopii tähän joukkoon mainiosti.

Seuran näkökulmasta uuden harrasteryhmän perustaminen (tai liittäminen osaksi seuraa) on melko kivutonta. On kuitenkin tiedostettava, että olemme varsin nuori seura ja harrastamisen kysyntä on noin kahden toimintakautemme aikana ylittänyt kaikki odotuksemme, joten kehitettävääkin varmasti löytyy.

Tärkeimpiä tavoitteitamme on hillitä harrastamisen kustannuksia kaikissa ryhmissä. Kevyempi harrastaminen ja seuratyö vapaaehtoisvoimin ovat keskeisiä kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä. Myös jokaisen meidän vapaa-aikamme on rajallista työn, perheen ja muiden harrastusten takia. Pidämme siksi tärkeänä mahdollistaa harrastaminen myös ns. satunnaiskävijänä. Maksat vain siitä, mihin pääset osallistumaan. Joskus toki kausimaksu voi olla silti se edullisempi vaihtoehto.

Vuorojen maksu harjoitusten yhteydessä onnistuu helpoiten käteisen lisäksi myös Smartum -liikuntaseteleillä. Kausimaksuihin ja laskutettaviin harjoituskertoihin voi käyttää myös Smartum -tiliä, ePassia sekä Edenrediä.

Kannustamme kaikkia liikkumaan monipuolisesti ja hakemaan lisää vauhtia ja vuoroja myös muista sitä tarjoavista seuroista/joukkueista. Tässä meillä ei ole kilpailijoita.

Naisten harraste on tarkoitus ottaa kiinteäksi osaksi seurayhteisöämme kevätkauden aikana. Kannattaa käydä tutustumassa sivustoomme www.uglyduckshockey.fi. Sieltä löytyy kattavasti tietoa toiminnastamme.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:

Jenni Laine

P. 044 313 1711

uglyduckspink@gmail.com

Seuraa myös somessa @uglyduckspink