Hämeenlinnan harrastesarja päätökseen

2.4.2019

Lokakuussa 2018 käynnistynyt Hämeenlinna harrastesarja on saatu päätökseen. Ensimmäisellä kaudella viidellä joukkueella pelattu kaksinkertainen sarja toi mukavan lisän harrasteympäristöömme. Sarjan kuumimmat kamppailut käytiin seuran keskinäisten joukkueiden Ugly Ducks Red ja Ugly Ducks White kesken. Tamin sanoja lainatakseen: "Win the right games", pidemmän korren tällä kaudella vei maalierolla Team Red sijoittuen tasapisteillä toiseksi, whiten ollessa sarjan kolmas.

Seura kiittää kaikkia sarjaan osallistuneita joukkueita hyvästä ja reilusta pelistä. Toivottavasti tavataan jälleen ensi kaudella.

Sarjan kasvulle ja kehittymiselle on erittäin hyvät mahdollisuudet, sillä niin Hämeenlinnasta kuin ympäryskunnistakin löytyy harrastepelaamisesta kiinnostuneita joukkueita. Seura odottaakin Jääkiekkoliitolta nyt aktiivista otetta sarjan kehittämiseksi ja riittävän tiedottamisen turvaamiseksi. Oman kortemme tulemme varmasti kantamaan toiminnan eteen, sillä rakenteilla on jo kolmas aikuisten harrastejoukkue.

Pelaamisesta kiinnostuneen kannattaa tutustua tarjontaamme aikuiset -sivuiltamme.