Elomessuilla näyttävästi esillä

12.8.2019

Ugly Ducks Hockey ry osallistui Hämeenlinnassa järjestetyille Elomessuille. Tällä kertaa paikkavalinta oli nappisuoritus ja teltan sisustus tarjoili kaupungin rumimman, mutta suurimman Ankan tervehdyksen Arxin kautta messualueelle saapuneille vieraille. Banderollin suunnittelusta ja toteutuksesta kiitos uudelle yhteistyökumppanillemme Luojala Creative Oy:lle.

Saimme runsaasti hyvää palautetta toiminnastamme ja tällä tiellä pyrimme myös jatkamaan. Tarjoamaan mahdollisuuksia jääkiekon harrastamiseen ilman suuria taloudellisia panostuksia junioreista senioreihin ja kauttamme jopa naisten harrastekiekkoiluun.

Tulevalle kaudelle käynnistetty ikämieskiekko 40+ -ryhmä herätti messuilla myös kiinnostusta ja joukko alkaa hiljalleen täyttymään. Mukaan kuitenkin vielä mahtuu, joten nyt ilmoittautumaan!

Kiitämme myös kaikkia teitä, jotka kävitte antamassa tukenne Lätkä kuuluu kaikille -keräyksellemme. Tällä hankkeella pyrimme alle kouluikäisten harrastajiemme maksuttomaan kiekkokouluun. Miksi? Jotta osallistuminen liikuntaharrastukseen tuodaan jokaisen ulottuville ilman suuria taloudellisia panostuksia. Lapsi pääsee osaksi yhteisöä, saa kannustusta, kavereita ja tukea. Tällä on suuri merkitys harrastamisen ajanvietteen lisäksi. Keräykseen voi tutustua sivuillamme.

Lopuksi vielä kiitos alueemme paikallismedioille, Hämeen Sanomat, Hämeenlinnan kaupunkiuutiset sekä Janakkalan Sanomat. Juttunne eivät olisi voineet osua parempaan hetkeen. Hyvä, että myös pienempiä toimijoita ajoittain huomioidaan.

Kaikkiaan hieno messuviikonloppu ja jos tapahtumat jatkuvat, vuoden kulutta kannattaa ehdottomasti tulla käymään ;)