Joulun rauhaa

23.12.2019

Rauhallista joulun aikaa kaikille harrastajille, vanhemmille ja koko seurayhteisölle.

Ugly Ducks Hockey ry on ottanut vahvan aseman jääkiekkoharrastajien parissa alueellamme. Toisen toimintakautemme aikana jäsenmäärä on lähes kaksinkertaistunut ja nyt seuramme liikuttaa yli 200 harrastajaa ikähaitarin ollessa 3-62 vuotta. ”Lätkää läpi elämän” sopii siis varsin hyvin teemaksemme.

Harrastajamäärien lisääminen ei kuitenkaan ole itse tarkoitus. Laadukas ja kustannustehokas toiminta sekä harrastajien kysynnän mukaan suunniteltu tarjonta ovat tässäkin määrääviä tekijöitä.

Nuorena seurana myös opettelemme vielä seuratoimintaa. Luistelemaankin oppii luistelemalla. 

Rakennamme hiljalleen harrastajan polkua, jotta jokaisella on mahdollisuus päästä mukaan lajin pariin tai pysyä siellä. Kauden 2020-2021 suunnittelu on jo aloitettu ja näillä näkymin tulemme lisäämään ainakin yhden uuden ikäluokan Easy Hockey -toimintaan, alakoulun vanhemmat 4.-6lk.

Sarjatoimintaan emme tule jatkossakaan osallistumaan, pl. aikuisten harrastesarjat. Meillä on oma pelikenttämme harrastajaympäristössä ja sarjatoiminnasta kiinnostuneille junioreille yhteistyöseuramme HPK Juniorijääkiekko ry tarjoaa erinomaiset puitteet.

Vuodenvaihteen tauko niin harjoittelussa kuin seuratoiminnassa yleensäkin tekee kaikille varmasti hyvää. Vakiovuorot käynnistyvät jälleen loppiaisen jälkeen ja ne jatkuvat aina maaliskuun loppuun saakka. Seuralla on kaksi suurempaa tapahtumaa tulossa, kun tulevana viikonloppuna järjestetään aikuisten harrasteturnaus jääliikuntakeskus Hakiolla ja helmikuun lopulla jo perinteeksi muodostunut Winter Classic Parolassa ulkojäiden niin salliessa. Tervetuloa kannustamaan!

Lopuksi,

Erityinen kiitos Lätkä kuuluu kaikille -keräykseen osallistuneille. Teidän tuellanne on ilo kertoa, että seuramme alle kouluikäiset lapset harjoittelevat koko kevätkauden maksutta.

Toivottavasti tämä kannustaa aloittelevia kiekkoilijoita jatkamaan ja pysymään mukana tämän hienon lajin parissa. Lätkä kuuluu kaikille -keräyksen tarkoitus on mahdollistaa maksuton kiekkokoulu alle kouluikäisille seuramme lapsille, jotta harrastus on ennen kaikkea jokaisen saavutettavissa. Keräys on voimassa 15.6.2020 saakka ja siihen voi osallistua kotisivuillamme www.uglyduckshockey.fi/latka-kuuluu-kaikille

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon, järjestäkää aikaa perheelle ja läheisille itseänne unohtamatta.


Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta,

Janne Silvonen

Puheenjohtaja

Ugly Ducks Hockey ry